ΕΝΑ μαζί!

ena-mazi

ΕΝΑ μαζί!

Μαζί με τις γυναίκες του Δήμου μας για να ξεπεραστεί η ανισότητα, η περιθωριοποίηση, ο αποκλεισμός από την εργασία, και να αντιμετωπιστεί η ενδοοικογενειακή βία.

Μαζί με τη νεολαία για να ανοίξουμε δρόμους στην επιχειρημτικότητα με αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των πλεονεκτημάτων που δίνει ο τόπος μας στην απασχόληση με νέες αγροτικές καλλιέργειες, μεταποίηση στον τόπο παραγωγής για μείωση του κόστους εργασίας εξ αποστάσεως με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου.

ΜΑΖΙ με τουw ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας και τον πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό σε “βαριά βιομηχανία” του τόπου μας, με την προβολή της παράδοσης και των εθίμων μας, το στοχευμένο θρησκευτικό τουρισμό, τουε “δρόμους του κρασιού”, την περαιτέρω αξιοποίηση της Σχολή του Αριστοτέλη, την ενίσχυση λειτουργία ςτου χιονοδρομικού στα 3-5 Πηγάδια, την προβολή τωνορεινών μονοπατιών στις πανέμορφες πλαγιές του Βερμίου κ.α.

ΜΑΖΙ με τους αγρότες για την κατάκτηση και διεύρυνση της συμβαλαιακής γεωργίας για την κατοχύρωση ποσότητας – τιμής, την ορθολογική λειτουργία των συνεταιρισμών, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων με έμφαση στην παραγωγή μοναδικών ποιοτικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (brand name) όπως κρασί, αγροτικά προϊόντα κ.α. και το άνοιγμα νέων αγορών.

ΜΑΖΙ με τοyς ενεργούς πολίτες, τους Συλλόγους και την Εκκλησία για να απλώσουμε ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και νασταθούμε δίπλα σε όσους συνημότες μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μαςμε αξιοποίηση του εθελοντισμού και του ανθρώπινου δυναμικού.

ΜΑΖΙ δημιουργούμε ένα Δήμο Ανάπτυξης, Ευημερίας και Πολιτισμού.

Κάρατ Δώρας Μπαλτατζίδου

μαζί θα τα καταφέρουμε
Δώρα Μπαλτατζίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
(Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων)
Δήμου Η.Π. Νάουσας

ΕΝΑ ΜΑΖΙ Νικόλας Καρανικόλας