Γιατί…. πολίτη του Δ.Ναουσας να ψηφίσεις ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ…!!

Γιατί…. πολίτη του Δ.Ναουσας να ψηφίσεις ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ…!!

ena-mazi-mhnyma-nikhs

Κάθε τόπος έχει την ομορφιά του. Ο Δήμος της Νάπουσας έχει όλες τις ομορφιές κι όλες τις ευλογίες μαζί. Έμεινε όμως για χρόνια στο τέλμα εξ αιτίας διχαστικών λογικών, εγωισμών κι έλλειψης σοβαρού αναπτυξιακού σεδιασμού.

Αυτή η κατάσταση μαρασμού του Δήμου μας, δε μπορί να συνεχιστεί άλλο. Τα εύκολα κι ανέξοδα λόγια δε φτάνουν. Χρειάζεται σοβαρή δουλειά, σύνθεση απόψεων μακριά από αποκλεισμούς κι αλαζονικές συμπεριφορές.

Ρητά και κατηγορηματικά όλοι εμείς στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, με πρώτο από όλους αλλά και ίσο με όλους τον υποψήφιο Δήμαρχο ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, δεσμευόμαστε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας. Να δώσουμε ο καθένας με όλες του τις δυνάμειτο περίσσευμα αλλά και το υστέρημα του εαυτού του για την ΕΙρηνούπολη, τη Νάουσα και τα Ανθέμια.

Αυτό βέβαι δεν αρκεί. Γιατί ακόμη κι όλα μαζί τα μέλη του συνδυασμού δεν αρκούν. Χρειάζεται, απαιτείται κι επιβάλλεται η ισότιμη συμμετοχή όλων των ενεργών δημοτών, ανεξάρτητων συνδυασμών, ιδεολογιών καο πολιτικών αποχρώσεων.

Νέα σελίδα για τον τόπο μας. Αυτό χρειάζεται. Με συγκεκριμένες, σαφείς, ουσιαστικές προτάσεις για την αξιοποίηση των τεράστων και πολλαπλών δυνατοτήτων του και συγκριτικών του πλεονεκτημάτων. Στον τουρισμό, στην αγροτική παραωγή, στον πολιτισμό.

Ικανότητες χρειάζονται. Αλλά και διάθεση. Και μεράκι. Και υπομονή, μακριά από εμπάθειες, αποκλεισμούς,  εθελοτυφλισμούς.

Κάθε ψήφος αυτήν την Κυριακή στο συνδυασμό μας, στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, είναι ψήφος στο μέλλον του Δημου μας. Είναι ψήφος για το μέλλον των παιδιών ας και των εγγονών μας, που μέχρι σήμερα αναγκάζονται να φύγουν επειδή ο τόπος μας δεν έχει τη δυνατότητα να θρέψει τα όνειρά τους.

Όλοι μαζί γινόμαστε ΕΝΑ ΜΑΖΙ. Γιατί κανένς δεν περισσεύει. Γιατί χρειάζεται ο καλύτερος εαυτός όλων μας για να το καταφέρουμε.

Λευκή εππιταγή μη δίνεις σε κανέναν. Ούτε σε εμάς. Ακόμη κι όταν θα στηρίξεις το ΕΝΑ ΜΑΖΙ, ακόμη κι όταν θα μας ψηφίσεις, κάθε μέρα θα μπορείςν αμας κρίνεις, να μας διορθώνεις, να μας βελτιώνεις με τη δική σου φωνή, με τις δικές σου προτάσεις που είναι για εμάς πολύτιμες.

Αυτή την Κυριακή, εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής. Εσύ κρατάς την τύχη του τόπυ στα χέρια σου με την επιλογή σου στην κάλπη.

Σοφή επιλογή, είναι κάθε επιλογή που θα δώσει στο Δήμος μας την επόμενη ημέρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το άλμα προς τα μπροστά. Εμείς στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πάμε τον τόπο μας πολλά άλματα εμρπός, χάρη στο δικό σου καλό λόγο, στη δική σου στήριξη, στη δική σου ψήφο!

ena-mazi-mhnyma-nikhs

Δώρα Μπαλτατζίδου
Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας