Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Νάουσας

Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Νάουσας

Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Νάουσας

Πολλή δουλειά για τέσσερις μέρες. Προσωπική  δουλειά, με τον εθελοντισμό σε πρώτη βάση. Και ο καθημαγμένος χώρος, που κάποτε γνώρισε πιένες, ως μουσείο της Νάουσας, λαμβάνει δράση στον χώρο της ενημέρωσης των επισκεπτών του δήμου. Δυο ελιές φυτεμένες στην είσοδο του, ο χώρος εξαιρετικός με τοπικά κρασιά, προϊόντα ροδάκινου, μήλα και άλλα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Εξαιρετικό το στήσιμο της έκθεσης από την Αθηνά Τζιούρτζια, το ίδιο και ο μπουφές, που συνδύασε προϊόντα που ταιριάζουν στο ξινόμαυρο, που αυτές τις μέρες αρχίζει να ρέει στα καδιά της περιοχής. Ο επισκέπτης, αφού δεχτεί ένα τρατάρισμα, με λικέρ και ένα παραδοσιακό γλυκό, θα μπορέσει να μέσω video τα τουριστικά σημεία του δήμου, να αγοράσει ένα σουβενίρ, με την μπράντα της πόλης το sorry no beaches, που ανήκει στα θετικά σημεία του τέως δημάρχου και των συνεργατών του.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση του χώρου από την αντιδήμαρχο πολιτισμού Νάουσας, Δώρα Μπαλτατζίδου, στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ. Είμαι βέβαιος ότι το μεράκι της, όπως και το μεράκι των συνεργατών της, δεν θα αφήσει την φλόγα που άναψε σήμερα Παρασκευή 27 του Σεπτέμβρη του 2019, την φλόγα που επανεκκινά την παρουσίαση της φιλόξενης διάθεσης των κατοίκων αυτού του δήμουυ

 

Αναδημοσίευση από https://eleytheriadhs.blogspot.com